header
-Antara Koleksi ebook bernilai RM268:
senggamaHimpunan Seni Nafkah Batin

Mengenal anggota kelamin, Petua-petua dan pantang larang, Ilmu senaman batin, Perihal Tertib Jimak, Teknik dan Posisi Jimak, Petua Ketika Jimak, Panduan Penjagaan Tenaga Batin dan pelbagai lagi:..
seni seks cinaSeni Senggama Cina Kuno

Ebook berkisar mengenai seni Senggama Cina Kuno yang mempunyai keunikan tersendiri meliputi seks dan pemakanan, foreplay, 9 tahap nafsu wanita, seni seks g hairah, 10 seni dayungan, latihan melambatkan pancutan - posi kuda jantan, kungfu jimak dan pelbagai posisi jimak.
kamasutraKamasutra

Ketahuilah Rahsia Teknik Jimak Kama Sutra yang original yang telah diwasiatkan pada generasi ke generasi yang seterusnya. Anda akan didedahkan rahsia bagaimana cara bagi persediaan melakukan jimak, sentuhan yang berahi, rahsia ciuman, posisi jimak Kama Sutra, posisi jimak Ananga Ranga, persediaan sebelum dan selepas melakukan jimak serta banyak lagi rahsia yang terdapat didalam E-book Kama Sutra ini yang telah digarap semula oleh Anne Hooper's
ejakulasi perempuanThe Art Of Female Ejaculation

Ketahui dan pelajari rahsia bagaimana membuatkan pasangan anda puas sepuasnya hingga terpancut.(Bukan lelaki saja boleh buat...)
romatik101 Romantic Ideas

101 teknik dan panduan romantis untuk menambat hati pasangan.
    
nafsu wanitaRahsia Edaran Nafsu Perempuan
Ketahui dengan tepat bahagian mana yang perlu dirangsang bagi mempercepatkan isteri mencapai klimaks. 
-The Art Of Kissing

Pelajari teknik ciuman yang memberahikan dan cara membangkitkan ghairah isteri dengan betul.
urut zakarTeknik Arab Sudan: Memanjangkan dan Membesarkan Zakar

Ebook ini mendedahkan bagaimana kaedah memanjang dan membesarkan zakar  anda secara semulajadi sehingga 1-3 inci tanpa memerlukan pump, pil,pembedahan atau teknik yang menyusahkan. HANYA dengan beberapa teknik yang betul sahaja!!!

                 

      
Halaman Utama | Tempahan | Syarat & TermaSumbangan Testimoni | Aset Wanita

-